translate


Σύστημα εξωτερικής θερμομόνωσης KELYFOS

Η εταιρία μας, αξιολογώντας τα συστήματα εξωτερικής θερμομόνωσης για παλαιά και νεοαναγειρόμενα κτήρια, κατέληξε στο σύστημα "Kelyfos", αναγνωρίζοντας το ως κορυφαίο ολοκληρωμένο σύστημα εξωτερικής θερμομόνωσης.
Το γεγονός ότι το Kelyfos αποτελεί προιόν συνεργασίας κορυφαίων εταιριών στο χώρο δόμησης (Polykem, Dow, Isomat, Alumil), καθιστά το προιόν ως το πλέον ποιοτικό, αξιόπιστο, ιδανικό για να προσφέρει εξοικονόμηση ενέργειας έως και 55% για θέρμανση και ψύξη.
Το Kelyfos είναι πιστοποιημένο σύστημα από Ε.Ο.Τ.Α. (αριθμός πιστοποίησης ΕΤΑ-06/0252) και υπερκαλύπτει έως και 12 φορές την προδιαγραφή ETAG 2004.
Ο τεχνικός σύμβουλος της εταιρίας μας Βασίλης Μπουλιώνης, παρακολούθησε επιτυχώς τεχνικό σεμινάριο της Isomat, που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της εταιρίας στον Αγιο Αθανάσιο Θεσσαλονίκης στις 29 Ιουλίου 2009, με θέμα το Σύστημα Εξωτερικής Θερμομόνωσης - KELYFOS.
Επικοινωνήστε μαζί μας και ένας τεχνικός μας θα βρεθεί στο χώρο σας για να σας δώσει πληροφορίες σχετικά με το σύστημα εξωτερικής θερμομόνωσης Kelyfos.
Η εταιρία μας, με τα εξειδικευμένα συνεργεία της, αναλαμβάνει τη μελέτη και κατασκευή της εξωτερικής θερμομόνωσης του χώρου σας σε τοιχοποιία,δώμα ή πιλοτή.
Γνωριμία με το σύστημα εξωτερικής θερμομόνωσης Kelyfos, όπως παρατείθεται από την εταιρία Isomat.

Σύστημα εξωτερικής θερμομόνωσης "Kelyfos".
Εξοικονομήστε για πάντα ενέργεια για θέρμανση και ψύξη με το ολοκληρωμένο σύστημα εξωτερικής θερμομόνωσης Kelyfos και θωρακίστε με ιδανικό τρόπο κάθε σημείο του παλαιού ή νεοαναγειρόμενου κτηρίου σας.

Η τοιχοποιία, το δώμα, η πιλοτή γίνονται αδιαπέραστα από το κρύο και τη ζέστη, προσφέροντας σας καθολική και ολοκληρωμένη θερμομόνωση, ενώ εσείς εξακολουθείτε να κατοικείτε στο σπίτι, καθώς η τοποθέτηση γίνεται εξωτερικά και χωρίς ενοχλήσεις.

Kelyfos Wall (θερμομόνωση στη τοιχοποιία).
Το Kelyfos Wall είναι σύστημα εξωτερικής θερμομόνωσης και ανακαίνισης κτηρίων για
τοιχοποιία και πιλοτη που εφαρμόζεται σε υφιστάμενες και νεοαναγειρόμενες κατασκευές.

Τα βασικά επιμέρους προιόντα που απαρτίζουν το σύστημα είναι:

  1. Ινοπλισμένη ρητινούχα κόλλα τσιμεντοειδούς βάσης Kelyfos Thermo της εταιρίας Isomat.
  2. Θερμομονωτικές πλάκες εξηλασμένης πολυστερίνης (XPS) Styrofoam IB-SL της εταιρίας DOW.
  3. Βύσματα στερέωσης των θερμομονωτικών πλακών της εταιρίας Polykem.
  4. Υαλόπλεγμα Kelyfos της εταιρίας Polykem.
  5. Ρητινούχοι σοβάδες τσιμεντοειδούς βάσης Kelyfos ,ακρυλικοί παστώδεις σοβάδες Kelyfos Acryl και σιλικονούχοι παστώδεις σοβάδες Kelyfos Silicone της εταιρίας Isomat, οι οποίοι διατίθενται σε ευρεία ποικιλία χρώματος και υφής.

Fine : Για τη διαμόρφωση λείας τελικής επιφάνειας.
Décor : Για τη διαμόρφωση αδρής-διακοσμητικής επιφάνειας.

Επιπλέον το Kelyfos Wall διαθέτει πλήθος ειδικών εξαρτημάτων όπως : οδηγοί στήριξης θερμομονωτικών πλακών,βίδες οδηγών στήριξης,ειδικά τεμάχια εξηλασμένης πολυστερίνης εξωτερικών γωνιών και δομικών ανοιγμάτων,γωνιόκρανα,κ.α.

Kelyfos Rooftile (θερμομόνωση δώματος).
Το Kelyfos Rooftile είναι ένα σύνθετο θερμομονωτικό πλακίδιο το οποίο χρησιμοποιείται για τη θερμομόνωση του δώματος (ταράτσα) και αποτελείται από ειδικές πλάκες λευκού τσιμέντου υψηλών προδιαγραφών, με επικολλημένη εξηλασμένη πολυστερίνη (XPS) Styrofoam της DOW.
Προσφέρει ενεργειακά οφέλη έως και 48% σε ηλεκτρικό ρεύμα,πετρέλαιο η φυσικό αέριο και καθιστά το κτίριο πιο οικολογικό μειώνοντας την εκπομπή αερίων ρύπων μέχρι και 35%.
Προστατεύει το δώμα από καιρικές καταπονήσεις, προστατεύει την υπάρχουσα στεγάνωση από γήρανση και θερμική καταπόνηση, τοποθετείται ταχύτατα, με μικρό βάρος (45kg/m2)κατάλληλο για δώματα ελάχιστου φορτίου πλακόστρωσης χωρίς κίνδυνο υφαρπαγής από τον άνεμο, απάλειψη θερμικών γεφυρών χάρη στη ραμποτέ διαμόρφωση των πλευρών του πλακιδίου, με το πιο αξιόπιστο θερμομονωτικό υλικό της αγορας Styrofoam της DOW, με δυνατότητα επαναχρησιμοποίησης του πλακιδίου σε ανέγερση επιπλέον ορόφων και με καλαίσθητη τελική επιφάνεια.
Απαραίτητη προϋπόθεση για την εφαρμογή του Kelyfos Rooftile είναι να έχει προηγηθεί υγρομόνωση (στεγάνωση) και δημιουργία ρύσεων στο δώμα.

Τεχνικές προδιαγραφές Kelyfos Rooftile :
Διαστάσεις πλακιδίου: 300mm x 600mm
Πάχος θερμομονωτικού: 50mm
Πάχος προστατευτικού κονιάματος: 20mm
Συντελεστής θερμικής αγωγιμότητας λ θερμομονωτικού σε μέση θερμοκρασία δοκιμής 100C (90 ημέρες): 0,035W/mk - 0,028Kcal/mh0C - EN 12667
Συντελεστής θερμικής αγωγιμότητας λ προστατευτικού κονιάματος: 1,395W/mk - 1,20Kcal/mh0C - EN 12667
Αντοχή σε συμπίεση θερμομονωτικού (χαμηλότερη τιμή μεταξύ ορίου διαρροής η 10% παραμόρφωση): 0,30N/mm2 - EN 826
Αντοχή κονιάματος σε αποκόλληση: 0,25N/mm2
Ελάχιστη αντοχή κονιάματος σε συμπίεση (28 ημέρες): 20N/mm2
Απότριψη κονιάματος: 3Mm
Βάρος πλακιδίου: 8,5kg

 
Design by Scary Greeks