translate


Μονώσεις δωμάτων

ΦΡΑΓΜΑ ΥΔΡΑΤΜΩΝ
Το φράγμα υδρατμών δημιουργείται για να εμποδίσει την υγροποίηση υδρατμών που προέρχονται από το εσωτερικό χώρο και διαπερνούν την πλάκα προσπαθώντας να εκτονωθούν στο εξωτερικό περιβάλλον. Επιτυγχάνουμε φράγμα υδρατμών με την επάλειψη της πλάκας με ασφαλτικό γαλάκτωμα αφού πρώτα καθαρίσουμε σχολαστικά την επιφάνεια.






ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΡΥΣΕΩΝ ΜΕ ΕΛΑΦΡΟ ΜΠΕΤΟΝ
Η δημιουργία ρύσεων επιτυγχάνεται με την εφαρμογή Ελαφρού Μπετόν στην επιφάνεια του δώματος. Εφαρμόζεταιάμεσα από αυτοκινούμενη μονάδα, έχει καλές θερμοηχομονωτικές ιδιότητες, είναι ελαφρύ (350-400kg/m3) και δε καταπονεί στατικά το κτίριο.


ΣΤΕΓΑΝΩΣΗ ΜΕ ΑΣΦΑΛΤΙΚΕΣ ΜΕΜΒΡΑΝΕΣ
Η στεγάνωση του δώματος επιτυγχάνεται με τη δημιουργία στεγανωτικής λεκάνης οπλισμένες ασφαλτικές μεμβράνες με επικάλυψη ψηφίδας η αλουμινίου. Προηγείται επάλειψη της επιφάνειας με ασφαλτικό βερνίκι και έπεται η τοποθέτηση των ασφαλτικών μεμβρανών εν θερμό (φλόγωση). Η τοποθέτηση τους γίνεται με τρόπο που να μην εμποδίζει την απορροή των υδάτων και πακτώνονται περιμετρικά σε ύψος τουλάχιστον 20cm. Οι υδρορροές στεγανώνονται με μεμβράνη αλουμινίου η οποία λόγω της εξαιρετικής της ευκαμψίας εφάπτεται τέλεια στα πιο δύσκολα σημεία. Η εργασία ολοκληρώνεται με την εφαρμογή ασφαλτικής μαστίχης ψυχρής κόλλησης στα σημεία που χρειάζονται περαιτέρω ενίσχυση, (αναμονές, υδρορροές, γωνίες,κτλ).




 
Design by Scary Greeks